Help mee!

In samenwerking met Pictoric brengen we hedendaagse, actuele tekenkunst uit Oekraïne onder de aandacht in Nederland. Daar kunnen we jouw steun goed bij gebruiken! Kun je en wil je helpen of samenwerken? Neem hieronder contact op of stuur een e-mail naar info@postersforpeace.eu.

* Verplicht veld.

Deel met je vrienden en contacten!

De makkelijkste manier om dit initiatief te steunen is door het te delen met vrienden, familie en collega's. Plaats bijvoorbeeld onderstaande afbeeldingen op social media of stuur het door naar je contacten. 


Heeft u expositieruimte beschikbaar?

We zijn op zoek naar nieuwe locaties voor onze expositie Beeld uit Oekraïne. Heeft jouw organisatie ruimte voor een kleinschalig maar zeer actuele tentoonstelling? Laat het weten.

We zoeken met name naar openbare locaties (geen entreekosten) met een publiek en toegankelijk karakter, zoals een stadhuis, bibliotheek, of cultureel centrum. Maar ook voor andere locaties, zoals een galerie, staan we open.

Kunt u ons financieel steunen?

Het organiseren van exposities kost geld. Om de kosten te dekken kunnen we jouw bijdrage goed gebruiken. Binnenkort komt hier een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage aan dit initiatief te maken.

Ons initiatief is volledig non-profit. Pictoric maakt hun illustraties kosteloos beschikbaar en de organisatie van de exposities doen wij in onze vrije tijd. Overige kosten betreffen drukkosten, transport en ander materiaal.

Wilt u ons sponsoren?

Bedrijven of organisaties kunnen een expositie sponsoren. We denken graag mee over uitwerking van deze sponsoring. Of misschien kunt u onze exposities promoten via uw kanalen? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.